Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rukoli i kalafiora
W szklance wymieszać olej, sok z limonki, sól, pieprz i zioła. Sałatkę polać równomiernie sosem i podawać do jedzenia.
rukola | 60 g |
rzodkiewka | 4 sztuki |
kalafior | 13 różyczek |
żółta papryka | 1 plaster |
cebula czerwona | 1/4 sztuki |
sos | |
olej | 3 łyżki |
sok z limonki | 1 łyżka |
sól do smaku | 1 szczypta |
zioła do sałatek | 3 szczypty |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1 szczypta |
oliwki czarne | 5 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: