Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z rukolą i fetą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rukola 4 garści
sól do smaku
Pieprz czarny Prymat w młynku do smaku
ser feta 1 opakowanie
filet z kurczaka 1 szt
pestki dyni 1 garść
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rukolą i fetą

Rukolę opłukać i odciąć ogonki. Ser pokroić w kostkę. Ser dodać do rukoli. Mięso pokroić w kostkę. Mięso usmażyć na oliwie doprawiając do smaku solą i pieprzem. Mięso dodać do sera i rukoli. Ziarna uprażyć i również wsypać do sałatki.

Sos przygotować według informacji na opakowaniu i wlać do sałatki, całość wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 24.09.2015 15:21
Fajna sałatka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak