Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z pieczonych warzyw z majonezem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

burak ćwikłowy 5 szt
ziemniaki 5 szt.
korniszony 5 szt.
sól, pieprz
majonez
jabłko winne 5 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z pieczonych warzyw z majonezem

Wykonanie:
Buraki i ziemniaki dokładnie wyszorować i upiec w mundurkach. Ostudzić, obrać i pokroić w kostkę razem z jabłkami i korniszonkami. Przyprawić sałatkę do smaku i wymieszać z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia7 13.12.2013 15:28
bardzo ciekawa taka różowa
Joannasz3190 12.12.2013 20:16
Ciekawe danie
Noruas 12.12.2013 19:08
ciekawe, z pieczonych nie próbowałam zrobić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak