Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z pekińską i rucolą

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rukola 1 op
kapusta pekińska 4 liście
ogórki gruntowe 4 szt
papryka czerwona 1/2 szt
oliwa
sól
Pieprz czarny mielony Prymat
Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z pekińską i rucolą

Ogórki myjemy, obieramy i kroimy. Ruccolę myjemy i rwiemy na kawałki, dodajemy pokrojone liście kapusty pekińskiej, pokrojone papryki, ogórki, oliwę wymieszaną z sosem i przyprawami, mieszamy wszystkie składniki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 06.10.2013 08:06
smaczna salatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak