Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z papryką
Kroki postępowania
Cebulę obrać , pokroić w plastry , sparzyć gorąca wodą.
Pomidory i ogórki pokroić w drobne krążki.
papryka czerwona | 1 kg |
cebula | 25 dkg |
pomidory | 30 dkg |
ogórek kiszony | 30 dkg |
woda | 1 litr |
ocet | 1/4 szkl |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżka |
koper | 1 łyżeczka |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: