Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z marynowanymi podgrzybkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 20 dag
Kukurydza z Puszki 10 dag
posiekany szczypiorek 3 łyżki
majonez 3 łyzki
sól, pieprz do smaku
fasola 10 dag
podgrzybki 30 marynowane
żółty ser starty 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z marynowanymi podgrzybkami

Ryż ugotować na sypko, odstawić do ostygnięcia i wymieszać dokładnie z resztą składników wraz z ugotowaną fasolą. Następnie połączyć z majonezem i przyprawić do smaku solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 07.11.2011 10:21
Przepyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak