Sałatka z kapusty pekińskiej po mojemu

Sałatka z kapusty pekińskiej po mojemu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    0,5 sztuki
  • ogórek kiszony

    5 sztuk
  • cebula

    0,5 sztuki
  • majonez

    1 szłoik
  • kukurydza w puszce

    1 puszka
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Sałatka z kapusty pekińskiej po mojemu

Drobno pokroić pół kapusty pekińskiej, ogórki kiszone i cebulę. Odcedzić kukurydzę. Do wszystkich składników dodać majonez. Do smaku można dodać sól i pieprz. Całość wymieszać. Smacznego

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (15)

Ela15 22.12.2014 12:00
bardzo smaczna
Margo1 07.05.2013 20:25
mniam , moja ulubiona
usmiech 27.05.2012 10:38
dobra
dianix 27.03.2012 12:35
ja majonezu nie dodaje az tyle, zazwyczaj jogurt naturalny- tez fajnie smakuje, a majonezu to tak z 1-2 łyzki;]
kate.500 05.11.2011 20:29
do obiadu super
iknbozka 02.10.2011 14:49
smaczne
kotlet 04.08.2011 10:50
uwielbiam pekińską
jogobella23 25.05.2011 11:18
super
Bart 17.03.2011 23:56
pycha
Tomek14 02.03.2011 14:31
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat