Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fetą i kiełkami soi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groszek konserwowy 1 puszka
kukurydza konserwowa 1 puszka
kiełki soi 1 puszka
ser feta 1 op.
majonez 2 łyżki
fasola czerwona 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fetą i kiełkami soi

Puszki pootwierać, wrzucić wszystko na sitko i niech dobrze odcieknie bo inaczej z sałatki zrobi się paćka. Czerwoną fasolę radzę trochę przepłukać wodą. Jak warzywa odciekną, przekładamy do miski i dodajemy 1-2 łyżki majonezu, mieszamy (nie za długo). Na koniec wrzucamy fetę pokrojoną w kostkę znowu mieszamy i odstawiamy na kilka chwil do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak