Składniki:
fasolka szparagowa | 30 dag |
mięso wieprzowe bez kości | 35 dag (gotowane) |
oliwa | 4 łyżki |
Musztarda delikatesowa Prymat | 1 łyżka |
papryka zielona | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
sól i pieprz | do smaku |
natka pietruszki | 3 łyżki |
fasolka szparagowa | 30 dag |
mięso wieprzowe bez kości | 35 dag (gotowane) |
oliwa | 4 łyżki |
Musztarda delikatesowa Prymat | 1 łyżka |
papryka zielona | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
sól i pieprz | do smaku |
natka pietruszki | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: