Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolą szparagową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zielona fasolka szparagowa 200 g
jajko 3 szt
ogórki konserwowe 2 szt
kukurydza konserwowa 1 małą puszka
musztarda 1 łyżeczka
majonez 3 łyżeczki
bazylia świeża 10 listków
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolą szparagową

Fasolkę ugotować w osolonej wodze, pokroić w słupki około 3 cm. Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w kostkę, Ogórki opłukać w wodzie i również pokroić w kostkę. Fasolkę, jajka oraz ogórki przełożyć do miski dodać kukurydzę, wymieszać z musztardą i majonezem, doprawić solą i pieprzem do smaku, posypać całość posiekaną bazylią

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 14.07.2013 21:25
musze spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak