Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonej kapusty z sosem czarnego bzu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 kg
czarny bez 1/2 kg
cebula 1 szt
olej 4 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
cukier 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonej kapusty z sosem czarnego bzu


Kapustę drobno posiekać, posolić i odstawić na 1 godz. Cebulę obrać , pokroić w kostkę i zeszklić na oleju, dodać owoce czarnego bzu, cukier ,smażyć około 15 min na wolnym ogniu. Doprawić solą, pieprzem. Gorący sos dodać do kapusty, wymieszać , doprawić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Urszula Świeca 30.08.2016 21:18
Dzięki.)))
ada.la 29.08.2016 22:15
ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak