Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z cieciorki i czerwonej fasolki
Sos: składniki dobrze wymieszać
Polać sałatkę, wstawić na ok godzinę do lodówki, przed podaniem dobrze wymieszać, przybrać listkami bazylii :)
cieciorka | 1 puszka |
czerwona fasolka | 1 puszka |
pomidor | 2 |
oliwa | 5 łyżek |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
Imbir mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
chili | szczypta |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bazylia | 1 pęczek |
Kurkuma mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: