Składniki:
rukola | 200 g |
ciecierzyca | 1/2 puszka |
ser pleśniowy niebieski | 100 g |
papryka czerwona | 1/2 szt |
śmietana 12% | 1 łyżka |
majonez | 1 łyżka |
musztarda figowa | 1 łyżka |
makaron wstążki | 100 zielony |
rukola | 200 g |
ciecierzyca | 1/2 puszka |
ser pleśniowy niebieski | 100 g |
papryka czerwona | 1/2 szt |
śmietana 12% | 1 łyżka |
majonez | 1 łyżka |
musztarda figowa | 1 łyżka |
makaron wstążki | 100 zielony |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: