Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka warzywna pikantna
Kroki postępowania
Kiełki przepłukać i osączyć.
Pokroić w dowolne kawałki czerwoną paprykę, obranego ogórka i cebulę.
rukola | duża garść |
kiełki rzodkiewki | średnie op. |
sałata rzymska | 1 mała |
ogórek sałatkowy | 1 średni |
papryka czerwona | 1 szt. |
cebula czerwona | 1 średnia |
pieczarki marynowane | 10 szt. |
cebulki perłowe | 20 szt. marynowane |
oliwki czarne | 10-15 szt. |
Chili marynowane | |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: