Sałatka pieczarkowo-warzywna.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    5 sztuk
  • Kukurydza z Puszki

    100 gram
  • cebula

    0,5 główki
  • czosnek

    2 ząbki
  • papryka czerwona

    0,5 sztuki
  • majonez

    1 łyżka
  • sól

  • masło

    1 łyżka
  • Majeranek suszony Prymat

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki w kosteczkach podsmażyć na maśle z ćwiartką cebuli, solą i pieprzem - ostudzone wrzucamy do miski i mieszamy z kukurydzą, papryką i resztą cebuli w kostkach lub paseczkach i wyciśniętym czosnkiem. Dodajemy majonez i majeranek, mieszamy i dosalamy do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Gosia20 30.04.2012 11:27
wspaniała
Magda60 26.02.2012 23:26
pyszna
Mariusz10 25.12.2011 17:24
super
emylka86 25.12.2011 13:53
wypróbowana! jest świetna!
dianix 21.12.2011 18:17
apetycznie wyglada, trzeba ja wyprobowac
dianix 21.12.2011 18:17
apetycznie wyglada, trzeba ja wyprobowac
emylka86 19.12.2011 19:02
nic tylko wypróbować trzeba, bo wygląda przepysznie
MAR3STA 17.12.2011 17:50
uwielbiam sałatkę z pieczarkami!
Misiabe 16.12.2011 14:31
pychota!
joanna77 16.12.2011 14:04
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat