Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka pieczarkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
cebula 1/2 szt
szczypiorek 2 pęczki
rzodkiew 1 pęczek
seler konserwowy 1 słoik
szynka konserwowa 30 dag
majonez 2-4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka pieczarkowa

Pieczarki i cebulę kroimy w kostkę, dusimy na małym ogniu. Ugotowane jajka, szczypiorek i seler kroimy. Szynkę i rzodkiewkę trzemy na ratce o dużych oczkach. Wszystkie składniki mieszamy razem, dodajemy majonez i doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 13.05.2013 18:57
dzięki za odpowiedź
Kulinarna Ja 22.04.2013 12:28
cebulę i pieczarki wrzucam na rozgrzane 2 łyżki oliwy/oleju
Sylwia26 18.04.2013 18:47
ślinka leci
wiola333 18.04.2013 18:35
bardzo smaczny przepis!
Marta11 18.04.2013 18:31
fajna salatka
SmacznaPyza 18.04.2013 18:17
cebulę i pieczarki wrzucasz na suchą patelnię czy dajesz jakiś tłuszcz ?
IwonaDD 18.04.2013 18:14
apetyczna !
katarzynagotuje 18.04.2013 17:48
Wygląda bardzo ładnie :)
Rafał3 18.04.2013 17:43
bardzo prosty i smaczny przepis
Boska_Agatka 18.04.2013 17:38
Wygląda bardzo apetycznie ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak