Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka obiadowa z pieczarkami i rzodkiewką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
pomidory 2 szt
cebula 1 szt
pieczarki marynowane 12 szt
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
olej rzepakowy
szczypiorek
por (biała część) 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka obiadowa z pieczarkami i rzodkiewką

Rzodkiewki myjemy odcinamy liście i ogonki. Kroimy w kosteczkę. Pieczarki odcedzamy z zalewy i kroimy. Cebule obieramy, siekamy drobno. Pora białą część kroimy w plasterki następnie w kosteczkę. Pomidory myjemy kroimy drobno. Wszystkie składniki mieszamy. doprawiamy olejem, solą pieprzem i łyżką octu z pieczarek. Dodajemy posiekany szczypiorek. Mieszamy , podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 22.02.2014 19:36
super wygląda
Renataj 30.05.2013 16:56
Szybko i smacznie.
LoLa 30.05.2013 10:34
mniam super
Agnieszka-87-25 30.05.2013 09:25
lubię takie sałatki
Paolcia 30.05.2013 08:47
ooo muszę wypróbować :)
Olga_SK 30.05.2013 08:25
kolorowo wygląda!
cukiereczek 30.05.2013 08:18
na pewno smaczna
iwa643 30.05.2013 07:57
Polecam do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak