Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka meksykańska

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż 10 dag
kukurydza w puszce 1 puszka
fasola czerwona z puszki
papryka konserwowa 1 słoik
ogórki konserwowe
cebula 1 sztuka
jajko 4 sztuki
majonez
śmietana

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka meksykańska

Ryż ugotować i przestudzić. Jajka ugotować i pokroić w kostkę, cebulę również pokroić i sparzyć. Paprykę i ogórki też pokroić. Dodać odcedzoną kukurydzę i fasolę. Doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać z majonezem i śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kejti 14.05.2014 22:19
Lubię taką :-)
Aleksandra/Olcia 06.04.2014 19:21
pycha salatka
agnieszka214 06.04.2014 17:10
prosta a zarazem smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak