Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka fasolowa z jajkami, żółtym serem i selerem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona 1 puszka
cebula czerwona 1 średnia
papryka czerwona 1 duża
por (biała część)
ogórki kiszone 2-3 duże
seler konserwowy 1 słoiczek
ser żółty 100 g
zielenina
majonez
przyprawa do potraw Kucharek
czosnek 1 ząbek
jajko ugotowane na twardo 5 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka fasolowa z jajkami, żółtym serem i selerem

Fasolę i selera wylać na sitko, odcedzić, przepłukać i osączyć.
Paprykę, ogórki kiszone i por pokroić w dowolne kawałki, ser żółty grubo utrzeć lub drobno pokroić, jajka na twardo posiekać - połączyć w misce składniki, doprawić wyciśniętym czosnkiem, majonezem, kucharkiem i pieprzem - wymieszać z majonezem i posiekaną zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Konczi 20.01.2013 16:51
super
Barbara/zuza22_85 20.01.2013 15:32
smaczna
jolanta19 20.01.2013 15:21
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak