Składniki:
ser feta | 10 dag |
ser żółty | 15 dag |
papryka | 1 słoik |
kapusta pekińska | 50 dag |
oliwa | 3 łyżki |
koperek | 1 łyzeczka |
bazylia | 1/2 łyzeczki |
mięta | 1/2 łyżeczki |
woda | 2 łyzeczki |
ogórek | 1 z kurkumą |
ser feta | 10 dag |
ser żółty | 15 dag |
papryka | 1 słoik |
kapusta pekińska | 50 dag |
oliwa | 3 łyżki |
koperek | 1 łyzeczka |
bazylia | 1/2 łyzeczki |
mięta | 1/2 łyżeczki |
woda | 2 łyzeczki |
ogórek | 1 z kurkumą |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: