Sałaka z pieczarkamit

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    0,5 kg
  • fasola czerwona

    1 puszka
  • kukurydza

    1 puszka
  • por

    1 sztuka
  • sos tatarski

    1 słoiczek
  • majonez

  • jajko ugotowane na twardo

    8 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czerwoną fasolkę i kukurydzę odsączyć , pieczarki , jajka i por pokroić w kosteczkę. Dodać sos tatarski i majonez wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (24)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dorota37 19.07.2013 18:05
Super pomysl
Ada-Gaba 03.05.2013 06:55
świetna sałatka
Łukasz15 24.04.2013 09:11
Wyśmienita.
berys18 23.04.2013 13:00
lubię sałatki z pieczarkami
Seba 26.07.2012 10:14
uwielbiam sałatki z dodatkiem pieczarek
ajres 23.06.2012 22:47
super
Ewelina47 10.06.2012 20:44
fajna sałatka
ben-ka 19.05.2012 23:59
takiej jeszcze nie robiłam.
mirosława4 12.02.2012 14:17
smaczna
misia53 26.08.2011 22:28
do mojej księgi

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat