Rzodkiewki z rzeżuchą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

  • ser żółty

  • jajko

  • szczypiorek

  • rzeżucha

  • ocet winny

  • musztarda

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewki pokroić w cienkie plastry.Posiekać szczypiorek , jajkoi ser pokroić w kostkę . Wymieszać ocet z olejem, doprawić musztardą , solą i pieprzem. Delikatnie wymieszać .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
piotereq 02.05.2011 12:15
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat