Rzeberka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • olej

  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

  • żeberka

    1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzeberka przyprawiamy, podsmażamy na pateli, wkladamy do brytwanki i dusimy tak przez godzine.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Emilia22 12.11.2010 19:02
wrzuciłabym takie żeberko na ząb:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat