Ryż z warzywami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

    3 łyżki
  • ulubiona mrożonka

    1\\2 torebki
  • szpinak mrożony

  • jogurt naturalny

  • 3 ząbki czosnku

  • woda letnia

  • Przyprawa curry orientalna Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Warzywa i szpinak dusimy dodajemy czosnek i ryż .Dolewamy wodą letnią , ponieważ podczas duszenia woda nam wyparuje i może nam się przypalić .Na konie troszkę zabielamy jogurtem , zaprawiamy do smaku.Cały czas mieszając.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
babcia 27.02.2012 09:51
smaczny jak widać
Ada-Gaba 25.01.2012 07:31
moje smaki
Jastinka 28.02.2011 21:17
kolorowe
Marzena40 30.01.2011 18:37
pycha
Adamorek 27.01.2011 13:14
zdrowe
jolaxa1 24.01.2011 23:23
pysznie
Dorota76 29.12.2010 14:09
takiego jeszcze nie jadła ale chyba warto wypróbować
cukiereczek 13.10.2010 10:57
Kolorowo,smacznie i zdrowo
IlonaAlbertos 13.10.2010 00:34
Smaczne, kolorowe, ale przede wszystkim bardzo zdrowe danie. Idealae dla każdego.
Margo1 12.10.2010 10:24
Często przyrządzam takie dania

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat