ryż z bitą śmietaną

ryż z bitą śmietaną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

  • sól

  • woda

  • śmietana 12%

  • cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Ryż przygotowujemy według przepisu który wcześniej podałem
2. Przygotowujemy śmietanę z cukrem, cukru dodajemy według własnego uznania
3. Dokładnie ubijamy i polewamy ryż

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat