Ryż na zielono

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

    30 dag
  • groszek mrożony

    10 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Groszek ugotować z ryżem w osolonej wodzie. Podawać jako efektowny dodatek do mięs.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 19.08.2010 15:42
miałam dodać ten sam przepis
sylwiachmiel 27.05.2010 16:03
u mnie nie lubia ryzu...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat