Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż, fasolka, łosoś i jarmuż

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

zielona fasolka 1/2 kg
łosoś 1 dzwonek
jarmuż kilka listków
ryż 1 torebka

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż, fasolka, łosoś i jarmuż

Fasolkę, jarmuż płuczemy i gotujemy na parze. Dzwonek łososia zawijamy w folię aluminiową i dodajemy do warzyw. Ryż gotujemy zgonie z wytycznymi na opakowaniu. Gdy wszytko jest miękkie, wykładamy na talerze. Przyprawiamy do smaku i polewamy olejem rzepakowym lub lnianym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EWI 28.12.2013 20:50
moje smaki pycha
caralajna 06.06.2013 08:29
wiesz co dobre, pyszny zestaw

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak