Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rydze duszone

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rydze 80 dag
cebula 8-10 dag
tłuszcz 4-6 dag
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Rydze duszone

Kapelusze oddzielić od trzonów, dokładnie opłukać, osączyć na sicie. Cebulę obrać, pokroić w krążki, zasmażyć na tłuszczu. Włożyć rydze, dusić do miękkości. Gdy rydze są miękkie, odparować, dodać sól, pieprz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak