Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybna pasta kanapkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba w pomidorach 1 puszka
cebula 1 szt
ogórek konserwowy 4 szt
jajko ugotowane na twardo 3 szt
szczypior
majonez 1 łyżka
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Rybna pasta kanapkowa

Wyciągamy rybę z puszki razem z pomidorowym sosem . Cebule siekamy drobno. Ogórki kroimy w małą kosteczkę . Jajka gotujemy na twardo ,po ugotowaniu studzimy i kroimy drobno. Składniki mieszamy . dodajemy posiekany szczypior i majonez. Jeszcze raz mieszamy doprawiamy pieprzem . Chłodzimy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 02.08.2012 18:14
fajne, na zdjęciu wygląda jakby było pieczone.
EWI 02.08.2012 08:57
fajna
iwa643 02.08.2012 07:45
polecam na kolacje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak