Przepis i sposób przygotowania na: Rybka smażona w cieście w czerwonym sosie
Kroki postępowania
Następnie przygotować sos II i połączyć oba sosy.
RYBA
SOS
RYB
SOS
Można podawać na zimno oraz na ciepło
ryba surowa | 1 kg |
ciasto: mąka | 1 szklanka |
jajko | 1 |
woda | 1/2 szkl |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżeczka |
sos warzywny: | |
cebula | 4 |
papryka konserwowa | 3/4 szklanki |
ogórek konserwowy | 3/4 szklanki |
SOS II | |
woda | 1 szk |
olej | 1 szk |
koncentrat pomidorowy | 5 łyżek |
cukru | 3-5 łyżek |
ketchup | 8 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: