Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybka po kaszubsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 2 sztuka
Papryka słodka mielona Prymat 1/2 paczka
kapusta kiszona 1/2 kg.
ryba 1 kg.
kminek 1/2 paczka
bulion 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Rybka po kaszubsku

Cebulę usmażyć na oleju, dodać słodką paprykę, kapustę i wlać bulion. Próżyć pół godziny pod przykryciem, potem odkryć aż woda odparuje. Wlać lekko osoloną śmietanę i wsypać kminek.Rybę usmażyć i nałożyć na półmisek i przekładać z przygotowaną wcześniej masą z kapusty kiszonej. Gotowe. Smacznego!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna23 13.02.2013 10:01
smaczna
karolina1869 12.02.2013 19:30
ciekawe
Bernadeta1 02.02.2013 12:11
smaczne
Justyna Jussstiii 29.01.2013 17:32
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak