Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybka inaczej ale szybko

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry 1 opakowanie
szpinak mrożony 5 kostek
cebula 2 sztuki
makaron ryżowy 1 opakowanie
śmietana 30% 70 ml
sere topiony 1 sztuka
natka pietruszki 1 peczek
czosnek 4 ząbki
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Rybka inaczej ale szybko

Na patelni rozgrzewamy 2 łyżki oliwy z oliwek. Posiekana cebule w piórka wrzucamy na patelnie, gdy już trochę zmięknie wrzucamy posiekany drobno czosnek. Podsmażamy chwilkę aż cebula zmięknie. Dodajemy szpinak, drobno posiekanego łososia. Wlewamy śmietanę i wrzucamy drobno pokrojony serek topiony. Doprawiamy do smaku sola i pieprzem do sosu dodajemy wcześniej przygotowany makaron według instrukcji na opakowaniu. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak