Ryba zapiekana z serem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filetów rybnych

    60 dag
  • startego żółtego sera

    15 dag
  • majonezu

    0,5 szklanki
  • pieprzu białego mielonego Prymat

    0,5 łyżeczki
  • masła

    2 łyżki
  • przyprawy do potraw KUCHAREK

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę pokroić na porcje i posypać przyprawą KUCHAREK. Naczynie żaroodporne wyłożyć folią aluminiową wysmarowaną masłem. Ułożyć na folii kawałki ryby, posypać pieprzem i grubą warstwą sera, polać majonezem i piec 35 min w temperaturze 180°C. Podawać z ziemniakami i pikantną surówką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
berys18 09.04.2015 07:31
może być smaczna ryba
eewelina 13.12.2012 19:33
uwielbiam potrawy z gorącym serem żółtym
bernadetta2 09.03.2012 14:57
mniam pucha
puellae90 25.07.2011 12:03
Spróbuje zrobić
puellae90 24.07.2011 10:58
Może być dobre
AgaS10 26.01.2011 10:15
O taka rybka to tak:)
szajba2 11.12.2010 14:19
bardzo fajne
patusia 23.11.2010 17:55
Szybkie i apetyczne
Goya 17.10.2010 20:33
może być smaczne
mikrusiak 09.08.2010 18:14
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat