Przepis i sposób przygotowania na: Ryba z porem i pieczarkami
Kroki postępowania
Smażyć rybę na złoty kolor z obu stron.






filety rybne | 4 szt |
por (biała część) | 1 szt |
pieczarki | 10 dag |
majonez | 2 łyż |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
sól i pieprz | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
czosnek | 1 ząbek |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | do smaku |
jajko | 1 łyż |
śmietana | 1 łyż |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
mąka | do panierki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: