Ryba z grilla

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba np Miruna ze skórką

    1 kg
  • koperek

    opcjonalnie
  • Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat

    1 opakowanie
  • oliwa

    do skropienia ryby
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybkę rozmrażamy,kroimy na mniejsze kawałki, skrapiamy oliwą lub olejem , posypujemy obficie przyprawą. Zawijamy szczelnie w folie. Pieczemy na grillu, aż mięso ryby będzie białe (najlepiej sprawdzić czy jest upieczona) do tego pasuje chlebek też z grilla i jakaś sałatka...

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Rafał10 25.05.2012 21:11
uwielbiam rybki :) mogłabym wypróbować każdy przepis z nią !
gosia1988 15.04.2012 11:20
pysznie wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat