Ryba z brzoskwiniami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryka konserwowa

    1 słoik
  • brzoskwinie w puszce

    1 puszka
  • cebula

    3 szt
  • przecier pomidorowy

    1 słoiczek
  • ketchup łagodny

    2-3 łyżki
  • olej do smażenia

    0,5 szklanki
  • ryba

    1 (filet)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1) Rybę rozmrożoną posolić i popieprzyć.Obtaczać w mące i jajku i smażyć na oleju. 2) Brzoskwinie i paprykę pokroić w paski i przełożyć rybę. 3)Zalewa : sok z brzoskwiń i papryki zagotować. Cebulę pokroić w paski, 2-3 liście laurowe, 4-5 ziela angielskiego, pieprz, dodać przecier. To dodać do soków i zagotować - gorącą zalewą zalać ryby

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kate131 09.11.2011 09:38
ciekawe
rosik93 23.09.2011 20:20
mniam
emilia11 27.08.2011 20:08
smak wart uwagi....
Grażyna13 11.04.2011 22:04
Ciekawe smaki !
Kate131 08.03.2011 09:02
apetyczne
kate.500 07.03.2011 08:38
Pysznie wygląda...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat