Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba z bambusem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 2 szt
bambus 1 puszka
cebula czerwona 1 szt
cytryna 1 szt
bazylia świeża do smaku
papryka marynowana 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: ryba z bambusem

Rybę kroimy w drobną kostkę i mocno skrapiamy sokiem z cytryny. Paprykę kroimy bardzo drobno, dodajemy bambusa z puszki i skrojoną w pióra cebulę. Całość dusimy na małym ogniu pod przykryciem ok. 20 minut. Przyprawiamy solą i pieprzem, wykładamy na talerze ponownie skrapiając sokiem z cytryny, dodajemy listki świeżej bazylii !
Smacznego:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 13.06.2013 19:29
dowolna ryba czyli co ? to nie przepis bo nie każdy gatunek nadaje się do takiej potrawy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak