Składniki:
rosół | 3 szkl |
musztarda | 1 łyżka |
filety pokrojone z morszczuka | 800 g |
mąka | 4 łyżki |
cebula | 1 szt |
korniszony | 2 szt |
słonina | 50 g |
sok z cytryny | 1 szt |
sól | |
cukier | |
pieczarki duszone | 150 g |
wino czerwone | 1/4 szkl |
rosół | 3 szkl |
musztarda | 1 łyżka |
filety pokrojone z morszczuka | 800 g |
mąka | 4 łyżki |
cebula | 1 szt |
korniszony | 2 szt |
słonina | 50 g |
sok z cytryny | 1 szt |
sól | |
cukier | |
pieczarki duszone | 150 g |
wino czerwone | 1/4 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: