Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

ryba w pierzynce cebulowej

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne
4 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat
do panierowania
jajko
1 sztuka
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
cebula
4 sztuki
tymianek
do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: ryba w pierzynce cebulowej

Cebule obieramy i kroimy w piorka. Na oleju cebule szklimy . doprawiamy sola i pieprzem oraz tymiankiem, dusimy powoli. Rybę myjemy, osuszamy, przyprawiamy i panierujemy w jajku i bułce tartej. smażymy na złoty kolor. Podajemy rybe z pierzynka z cebulki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak