Przepis i sposób przygotowania na: Ryba pod pierzynką
W tym czasie rybę kroimy i bsypujemy mąką kukurydzianą, smażymy na gorącym oleju.
Na warstwę warzyw kładziemy rybę i przykrywamy drugą warstwą. Dusimy jeszcze kilka minut.
filet ryby | 50 dag |
marchew | 3 szt |
pietruszka | 1 szt |
cebula | 2 szt |
seler | 1 szt |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
mąka kukurydziana | 3 łyżki |
olej do smażenia | |
sok pomidorowy | 2 szkl |
papryka | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: