Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
filety rybne
70 dag -
marchew
2 szt -
pietruszka
1 szt -
seler
1 szt -
cebula
1 szt duża -
pieczarki
50 dag -
Liść laurowy suszony Prymat
-
koncentrat pomidorowy
2 łyżki -
sól
-
pieprz
-
bazylia
Przepis i sposób przygotowania Ryba po grecku z pieczarkami
Filety pokrajać na porcje, osolić, panierowaći usmażyć na złoty kolor z obu stron .Ułożyć w naczyniu żaroodpornym,pokryć przygotowanymi warzywami z pieczarkami.Włożyć do rozgrzanego piekarnika na 10 min.Smacznego.
Komentarze (47)
Załaduj więcej komentarzy (37)