Ryba na parze

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dowolnej ryby

    150g
  • zioła

  • masło

    1łyżeczka
  • mleko

    4łyżki
  • cytrynka

    1/2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę opłukać,osuszyć,skropić sokiem z cytryny,posypać ziołami,gotować na parze.Masło rozpuścić,dodać mleko i wiórki ze skórki cytryny,gotować 1min.Ugotowaną rybę podawać z sosem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Zoso 25.08.2011 23:00
zdrowe i pewnie smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat