Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rurki z serem i potrawką

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron rurki 30 dag
boczek 100 dag
kiełbasa zwyczajna 10 dag
masło roślinne 2 łyżki
sól do smaku
ser biały 150 (twarogowy)
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rurki z serem i potrawką

Makaron rurki gotujemy w lekko osolonej wodzie, al dente. Odcedzamy.Boczek i kiełbasę kroimy w kostkę i podsmażamy na masełku. Makaron wykładamy na talerze, posypujemy serem białym i polewamy naszą potrawką. Na koniec całość doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 28.09.2014 21:02
ciekawy pomysł
wlicka 19.07.2013 10:11
na pewno są dobre;)
Andysz 09.07.2013 10:14
pyyyycha!!!
adelajda 18.03.2013 08:44
prosty smaczny obiad !
V_kuchareczka 17.03.2013 18:40
wygląda pysznie
IwonaDD 17.03.2013 18:31
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak