Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rumuńska "Siciliana".

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniak 1 szt
jabłko 1 szt
seler korzeniowy 0,5 szt
sałata chrupiąca 10 dag
granat
śmietana 18 proc 70 ml
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Rumuńska "Siciliana".

Ugotowane ziemniaki i surowe obrane jabłka pokroić na cienkie ,małe kawałki.Seler surowy ,obrany zetrzeć na wiórki.Sałatę drobno pokroić.Wszystko ułożyć na talerzu,polać śmietaną ,posypać solą i pieprzem oraz pestkami granatu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MarchiochaKucharzy 11.12.2013 11:09
musi być pyszne!
jasiek 09.11.2013 00:29
ciekawe danie
Gabi44 08.11.2013 23:58
Interesujące zestawienie składników..
iwi 08.11.2013 22:56
Pyszne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak