Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
jeżyny
123 g (ok. 4/5 szklanki) -
śliwki
78 g -
gruszka
216 g (ok. 4/5 sztuki) -
jabłko
382 g (ok. 1 i 1/2 szt.) -
spirulina
17 g (3 i 1/2 łyżeczki) -
woda
211 ml (ok. 4/5 szklanki)
Przepis i sposób przygotowania Drugie śniadanie: Koktajl WYSZCZUPLAJĄCY z jeżynami, śliwkami i gruszką
1. Owoce umyj, obierz i pokrój.
2. Wszystkie składniki wrzuć do blendera i zmiksuj na gładką konsystencję.
Materiały przygotowane we współpracy z dietetykami z aplikacji Peater.
Komentarze (0)