Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rukola z gruszką i granatem posypana prażonym słonecznikiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rukola
gruszka 2 szt.
granat 1 szt.
słonecznik 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Rukola z gruszką i granatem posypana prażonym słonecznikiem

Rukolę umyć i osuszyć.
Gruszki (dwie małe albo jedną dużą) pokroić w kostkę.
Granat obrać i delikatnie wyjąć pestki.
Słonecznik uprażyć na suchej patelni.

Wszystkie składniki połączyć, doprawić do smaku i polać oliwą lub ulubionym sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kejti 30.05.2014 22:55
Lubię taką :-)
caralajna 29.01.2014 18:31
wyśmienita :)
Aannkaa82 19.01.2014 17:20
Fajne połączenia, takiego jeszcze nie próbowałam :)
Monika10 10.01.2014 16:18
pyszna sałatkka
Ada-Gaba 10.01.2014 13:46
przepyszne połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak