Roszponka z serem brie

Roszponka z serem brie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek brie

    30 dkg
  • roszponka

    10 dkg
  • całe buraczki marynowane

    1 słoik
  • cebula czerwona

    1 sztuka
  • oliwa

    3 łyżki
  • ocet balsamiczny

    2 łyżki
  • świeżo zmielony pieprz Prymat

  • winogrona

    2 (rodzynkowe)
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Roszponka z serem brie

Buraczki pokroić na ćwiartki, roszponkę umyć, osuszyć, rozłożyć na talerzu. Ułożyć na niej buraczki, winogrona oraz cebulę pokrojoną w piórka. Wszystko skrop octem, rozkrusz na to ser, pokrop oliwą, posyp pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat