Składniki:
włoszczyzna | 1 opakowanie |
wołowina | 800 g |
ziemniaki | 12 sztuk |
migdały | 1 mała paczka |
cebula | 1 sztuka |
pieczarki | 4 sztuki |
olej | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
przyprawa do zup | 1 szczypta |
włoszczyzna | 1 opakowanie |
wołowina | 800 g |
ziemniaki | 12 sztuk |
migdały | 1 mała paczka |
cebula | 1 sztuka |
pieczarki | 4 sztuki |
olej | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
przyprawa do zup | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: