Składniki:
krucha kość wołowa | 30 dag |
woda | 2,5 l |
kura lub kurczak | 50 dag |
marchew | |
pietruszka | |
seler | 1/4 szt |
ryż | 4 łyżki |
masło | 2 łyżki |
żółtko jajek | 2 szt |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek |
krucha kość wołowa | 30 dag |
woda | 2,5 l |
kura lub kurczak | 50 dag |
marchew | |
pietruszka | |
seler | 1/4 szt |
ryż | 4 łyżki |
masło | 2 łyżki |
żółtko jajek | 2 szt |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: