Przepis i sposób przygotowania na: Rosół "Chasseur"
Następnie kuropatwy wyjąć, oddzielić mięso od kości, pokrajać w paseczki, włożyć do rosołu, wlać wino, dodać posiekaną natkę pietruszki, doprawić do smaku. Podawać z makaronem.
kuropatwa | 2 szt |
woda | 2 L |
marchewka | |
pietruszka | |
seler | 1/4 szt |
pieczarki | 8 szt |
masło | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 2/3 szkl |
wino Porto | 1 szkl |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: